Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saab szerviz képes leírás - Saab.tlap.hu
részletek »

Saab szerviz - Saab.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Saab szerviz
Keresés
Találatok száma - 13 db
BZ & DT Autószerviz

BZ & DT Autószerviz

SAAB tulajdonosokat is sok szeretettel várunk szervizünkben!Vállaljuk SAAB autója teljes körű javítását legyen az motorikus,futómű vagy bármilyen szervizelés.Az alkatrészt rövid határidővel beszerezzük hozzá! Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését, élettartamát. Bizonyára Önnek is fontos, hogy autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítsák, tartsák karban. Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a legkedvezőbb árfekvésűtől a csúcsminőségűig. Szakembereink telefonon értesítik Önt, ha autója elkészült, illetve ha a javítás során bármilyen változás merülne fel, így kizárt, hogy meglepetés érje. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedetten távozzon autója átvétele után.

Saab Povila

Saab Povila

Megoldunk bármilyen technikai problémát amely a Saabokkal kapcsolatban felmerül. Bármilyen problémája van látogasson el szervízünkbe és segítünk Önnek.

Sziki - Car Kft

Sziki - Car Kft

1992-ben alakult a cég. Jelenleg az összes létező Saab modell szervizelését vállaljuk rövid határidővel. Cégünk lelkiismeretes, gyors munkával, megfelelő technikai eszközökkel igyekszik kielégíteni minden kedves ügyfelét. Az autók szervizelése mellett foglalkozunk még karambolos személygépkocsik kárszakértésével, karosszéria munkákkal, fényezéssel, bontott alkatrészek értékesítésével, autók vizsgáztatásával, zöldkártyáztatással.

Rácz SAAB

Rácz SAAB

A XVII. kerületben és Óbudán 2 Saab-ra szakosodott autószervizzel állunk az Önök rendelkezésére. Szakképzett szerelőink többéves szakmai tapasztalattal, a legfrissebb technikai fejlesztések napra kész ismeretével és nem utolsó sorban, gyári szervizfelszereltséggel ellátott igényes környezetben várják kedves ügyfeleinket. Garanciális időn belüli és azon túli időszakos szervizt, szoftverfrissítést, klímajavítást vállalunk gyári, illetve gyári minőségnek megfelelő utángyártott alkatrészek igény szerinti felhasználásával.

SAAB Törőcsik

SAAB Törőcsik

Igaz hogy szervizünk elsősorban a Saab gépkocsikra szakosodott, de ennek ellenére szolgáltatásunk szinte mindegyike érvényes más típusokra is. Örömmel látjuk a családtagok autóját is. Vállalunk motor, futómű, kézi váltó, autóvillamossági, javításokat minden Saab gépkocsihoz a Saab 99-től a 9-3 Sport-Sedanig. Rendszeres illetve elkalmankénti szervizelést. Vállalunk automata váltó javítást, felújítást a régi BorgWarner váltótól a legújabb típusokig. Vállalunk motor felújítást a megrendelő igénye szerint gyári vagy után gyártott alkatrészekkel.

Udvari Automobil Kft.

Udvari Automobil Kft.

2000-ben alakult cég 2001-től elsősorban Svédország két prémium márkájával a Volvo és SAAB személygépkocsik szervizelésével foglalkozik. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink autóinak a karbantartását, márkához hűen magas szintű szolgáltatásokkal és kifogástalan minőségben elvégezzük. Kedvező ár-érték arányt fenntartva ésszerűen és költséghatékonyan dolgozunk. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal igyekszünk teljes körűen kielégíteni ügyfeleink igényeit. A cég 2007-ig Cosmocar Betéti társaság formában működött majd jogutóddal átalakult Udvari Automobil Korlátolt Felelősségű Társasággá. A társasági formában és névben történt változással a cég tulajdonosi háttere és a székhelye nem változott.

Felni javítás

Felni javítás

Engedje meg, hogy bemutatkozzam! Madaras Attila vagyok. 1994-ben kezdtem foglalkozni felnijavítással, amikor még nagyon kevés ilyen szakirányú műhely létezett. Abban az időben 17'-os felni ritkaságnak, javítása komolyabb kihívásnak számított. Azóta nagyon sokat változtak az alufelnik, és a hozzájuk kapcsolódó igények. Az elmúlt 12 év tapasztalatainak és fejlesztéseinek köszönhetően már 22-24'-os felnik javítása sem lehet akadály! Munkatársaimmal számos, idegen műhelyek által félbehagyott javítást fejezünk be, így megszámlálhatatlanul sok elégedett és visszajáró ügyféllel büszkélkedhetünk: rally csapatok, flottacégek, vállalkozások és magánszemélyek. Vállaljuk autó-, motor- és quad-felnik javítását! Munkánkat az Autókut Mérnöki Kft. (Budapest, XI. Csóka utca 7-13.) vizsgálja be, és ellenőrzi rendszeresen. Engedély-, és műbizonylat számunk: H7-10-58-34. Ezzel az egyedi azonosítóval minden felnit megjelölünk. Ha egy könnyűfémfelnin ezt a jelzést látja, biztos lehet benne, hogy szakszerűen megjavított felnivel áll szemben!

VelurDekor Bt

VelurDekor Bt

A Flokkolás több ezeréves technológia, ami napjainkig a kémia és az elektronika fejlődésével egyre tökéletesebb lett. Ez az eljárás sok mindenre jó szinte csak a képzelet szab határt. Alkalmazható:Dekorál, Védi a felületet, Érdesít, Simává teszi a felületet, Tükröződés mentessé teszi a felületet.

Szilágyi Kft.

Szilágyi Kft.

Eltérően más javítóktól, rendelkezünk mindazon javítói technikákkal, amelyekkel a gépkocsin keletkező valamennyi külsérelmi hibát beleértve a legapróbbakat is nyomtalanul el tudjuk tüntetni, legyen az karcolásból, jégverésből, horpadásból, kavicsfelverődésből, vagy műanyag karosszéria elem sérüléséből származó.

Hirdetés
Vörös Autórugó Kft.

Vörös Autórugó Kft.

A Vörös Autórugó Magyarországon a legrégebben alapított olyan autós vállalkozás, amely a kezdetektől fogva kizárólag autórugó javítással foglalkozik. A régi szerszámokkal, tudással és a kovács szakma szeretetével, tiszteletével dolgozunk tovább. A Saab 900 Klub tagjai részére 30% kedvezményt ad!

Besze Sándor

Besze Sándor

Mint bármely hasonló korú szaki, én is Skoda, Lada, Trabant motorok javításával foglalkoztam kezdetben. Műszereim színvonala enyhén szólva is siralmas volt, Colortest 'üveg gyertya', utánégetős CO-mérő, saját készítésű strobi, amely egy nyugállományba vonultatott hajszárító házában nyert elhelyezést... Aztán - a 80-as évek elején - kezembe került egy német újság cikke a K-Jetronicról, ami meghatározta további szakmai pályafutásomat. Elhatároztam, hogy a benzinbefecskendezésről megtanulok mindent, amit csak lehet. (Persze, már tudom, ez nem így működik.) A helyzet nem volt egyszerű, hazánkban akkortájt csak néhány, mint érdekességet bemutató cikk volt hozzáférhető. Módom nyílt az akkori NSZK néhány márkaszervizébe bejutnom, ami óriási segítség volt az akkori csúcstechnikát volt szerencsém megismerni, ami kevés magyarországi autószerelőnek adatott meg. A tagsági felmutatásával, minden SAAB 900 KLUB tagnak 10% kedvezmény!

Felcsiki Ákos

Felcsiki Ákos

Tevékenységünk melyet 1995 óta végzünk megoszlik a különböző típusú és gyártmányú turbófeltöltők felújítása, új és felújított turbófeltöltők, valamint turbófeltöltő alkatrészek forgalmazása között. Dolgozóink folyamatos szakmai oktatása, sok éves gyakorlata, valamint az összes szükséges speciális gépi berendezés használata biztosítja kiváló minőségű munkánkat, s így igen széleskörű - visszatérő és dinamikusan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk. Állandó ügyfeleink között megtalálhatók többek között közlekedési vállalatok, szállítmányozó cégek, személy- és tehergépjármű márkaszervizek, autószervizek, alkatrész kereskedők, mezőgazdasági- és haszongépjármű javítók, s természetesen egyedi ügyfelek is. A nagy, széles választékú és folyamatossan bővülő alkatrész raktár segít, hogy úgy a nagy megrendelőink, mint az egyszeri ügyfeleink turbófeltöltő problémáját gyorsan és szakszerűen megoldjuk.

Autó klima

Autó klima

Amit tudni szeretne az autóklímáról, de sose merte megkérdezni. Itt választ kap mindenre. Kedves meglévő és leendő partnereink! Értesítjük Önöket, hogy szervizünk augusztus 29.-ig zárva tart. Utána mindenkit sok szeretettel várunk, Természetesen addig is elküldhetik kérdéseiket, kéréseiket a regisztrációs lapon keresztül. Miután visszajöttem igyekszem őket mihamarabb megválaszolni.

Tuti menü