Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saab kereskedések képes leírás - Saab.tlap.hu
részletek »

Saab kereskedések - Saab.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Saab kereskedések
Keresés
Találatok száma - 5 db
Nádor autó Zrt

Nádor autó Zrt

A mai Nádor Autó Zrt. helyén, 1979 november 3-án alakult 15. számú AFIT Autójavító vállalat 2-es számú leányvállalata működött. A jelenleg is látható modern autószalon alapját képezi. Az autó szerviz kétütemű személy és kishaszon gépjárművek szervizelésére szakosodott. Trabant, Wartburg, Volga, Moszkvics Zaporozsec és Barkas márkájú gépkocsik fordultak meg a szervizben. Az akkori technikának megfelelően a legkorszerűbb felszereléssel látták el, aminek köszönhetően az ország vezető legmodernebb szervize volt. A Nádor Autó Zrt. mai formájában, és ezzel a cégnévvel, 2006 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Az Opel márkán kívül, a General Motors-al kötött szerződés keretében a Chervrolet márka is csatlakozott termékeivel a szalonban értékesítésre kerülő gépkocsik közé. Az autószalon teljesen új formát öltött. A General Motors előírásainak maximálisan megfelelő, modern, multibrand autószalont alakítottak ki. Ez azt jelenti, hogy a két márka termékei egy légtérben, elválasztás nélkül, két csoportban kerülnek bemutatásra. A szalonon belül öt értékesítő pult, a munkafelvétel, és a kárrendezés került elhelyezésre.

Tormási Autóház

Tormási Autóház

1991 januárjában a General Motors Hungary induló Saab dealerhálozatának alapító tagja lett a Tormási Kft.1992-re felépült az új autószalon és a már minden igényt kielégítő autójavító műhely. Tíz év telt el, hogy az Saab Márkakereskedést megnyitottuk, de a 2001. év újabb változást hozott a cég életében. Ebben az évben az Saabl Southest Europe megalapította haszongépjármű dealerhálózatát, amely magas követelményeinek az Saabl Tormási is megfelelt. Így ez év áprilisában megnyitottuk a második márkakereskedést is, ahol haszongépjárműveket, használt és új gépkocsikat értékesítünk és javítunk.

Fehérvár Autóház

Fehérvár Autóház

A Fehérvár Autóház több szempontból is egyedülálló, ugyanis nemcsak az első olyan márkakereskedés, ahol a General Motors márkák hazai kínálata felsorakozik, hanem mert az első bemutatóterem, ahol az új európai márkaarculat és szalonkialakítás is megjelenik. A képviselt modellek magas minőségi színvonalát a szalon arculata is tükrözi: kellemes, klimatizált és modern környezetben gyönyörködhetnek a vásárlók a modellekben. A teljes típusválaszték mellett a szolgáltatások palettája is igen széles. Teljes körű deviza- és forintalapú hitel, lízing ügyintézés, biztosítás, bérautó szolgáltatás és használtautó beszámítás teszi teljessé az értékesítési szolgáltatásokat. A tesztvezetési lehetőséggel a fehérvári szalonban bárki élhet, még azok is, akik egyelőre csak érdeklődnek a GM márkák iránt és a vásárlást későbbre tervezik.

SAAB Csősz

SAAB Csősz

A Társaság létrehozásának gondolata 1989-ben Záhonyban született, akkor amikor Magyarországon még nem volt megszokott, hogy az emberek saját erejükből vállalkozásokba kezdjenek. Az akkori piaci helyzetet felismerve a családi vállalkozás úgy döntött, hogy hosszútávon az autó- és alkatrész kereskedelemmel kíván foglalkozni. Néhány tanuló év, és a Csősz Autócentrum felépítése után 1993-ban az Opel Hungary szerződést kötött velünk, és megkezdhettük az új Opelek értékesítését és szervízelését. Az eredményeket látva az Opel 1995-ben újabb Franchise szerződést ajánlott, immár nyíregyháza és annak vonzáskörzetében történő értékesítésre. A kereskedelmi, üzleti tapasztalataink, tanulmányaink felhasználásával, gondosan kidolgozott stratégia alapján stabil helyet alakítottunk ki magunknak a megyeszékhely piacán, amit mi se bizonyít jobban mint az, hogy az elmúlt 7 évben közel 5000 db új és használt autót értékesítettünk, valamint 1998 óta minden évben a vásárlók értékelése alapján, a Csősz Kft az Opel Minőségi Márkakereskedője.

Saab Budapest

Saab Budapest

Kereskedésünkben megtalálja a legújabb Saab autók kínálatát. Szervízünkben megoldjuk bármilyen nemű problémáját.Alkatrész kereskedésünkben pedig hozzájuthat az autójához szükséges felszerelésekhez.

Tuti menü