Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saab alkatrész képes leírás - Saab.tlap.hu
részletek »

Saab alkatrész - Saab.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Saab alkatrész
Keresés
Találatok száma - 32 db
Fridcar

Fridcar

Termékeinket saját és viszonteladói hálózatban értékesítjük az ország több pontján. Minden saját üzletünkkel on-line kapcsolatban állunk, így azonnal tájékoztatást tudunk adni készleteinkről, szállítási feltételekről. Kirendeltségeink raktárkészleteit naponta vizsgáljuk és fogyás esetén feltöltjük. Viszonteladói hálózatunkat olyan területeken építettük ki, ahol saját üzlettel nem képviseltetjük magunkat. Viszonteladóinknak speciális árengedményeket adunk készleteik fejlesztése, illetve értékesítésük versenyképessé tétele érdekében. Áruházunkban Saab autójáhóz A-Z-ig minden alkatrészt megtalál!

Rácz Mobil Kft

Rácz Mobil Kft

XVII. kerületi telephelyünkön mai főhadiszállásunkon 1992 tavaszán a karosszériajavítás mellett kialakítottuk fényező műhelyünket is. 1993-ban szerződést kötöttünk az akkor még Wallis Mobil néven működő - mai nevén Polar Mobil - Saab magyarországi importőrével a karosszéria és fényezési munkák elvégzésére. Így kerültünk közeli kapcsolatba az akkor Magyarországon még kuriózumnak tartott Saab márkával. Ezt követően hamarosan szakosodtunk a szerelői tevékenységre is, ami mostanra fő profilunkká vált. Mára már jelentős ügyfélkört tudhatunk magunkénak, melynek rugalmasabb és professzionálisabb kiszolgálása érdekében, 2006 nyarán megnyitottuk második szervizünket Óbudán. Jelenleg két telephelyen, 19 alkalmazottal dolgozunk azért, hogy ügyfeleink biztonságosan autózhassanak a mindennapokban. Reméljük hamarosan Ön is eljön hozzánk és meggyőződik arról, hogy a Rácz Mobil Kft. hiteles és megbízható partnere minden kedves Saab tulajdonosnak.

Láng Kft

Láng Kft

A Láng Kft. 1990 szeptemberében egy 30 nm alapterületű pincehelyiségben indult 3 fővel és csekély raktárkészlettel. Mára Magyarország piacvezető autóalkatrész importőr cégévé fejlődtünk, mintegy 185 főt foglalkoztatunk, közel 5000 nm alapterületű raktárhelyiségünkben több, mint 80 ezer féle, 1 millió darab alkatrészt tárolunk. A Láng Kereskedelmi Kft. elsősorban a minőségi autóalkatrészek forgalmazása révén szerezte meg piacvezető pozícióját a magyarországi autóalkatrész kereskedelemben. Ezek az autóalkatrészek szinte kivétel nélkül tanúsított minőségi rendszer ( ISO 9001) keretében gyártott termékek. Ez a ma már alapvető fontosságú körülmény - adja az állandó és egyenletes minőségük biztosítékát. A folyamatos és tudatos fejlesztés keretében - mely cégünk egyik igen fontos jellemzője - kialakítottuk a kiszolgálásunk, szolgáltatásunk minőségével kapcsolatos rövid távú stratégiai elképzeléseinket is. Áruházunkban Saab autójához A-Z-ig minden alkatrészt megtalál!

Autó doktor

Autó doktor

Áruházunkban Saab autójához A-Z-ig minden alkatrészt meg talál! Egy kis példa a kinálatból: motorikus alkatrészek, futómű alkatrészek, kipufogó, klíma, szíjak, szűrők. Liqui Moly, Meguin és Moligen gyártmányú termékek forgalmazása. A cég országosan viszonteladói partnereket is keres. Örömmel értesítjük minden kedves látogatónkat, hogy megnyitottuk on-line áruházunkat. Az áruházunkban történt vásárlások után Önök pontokat gyűjthetnek, amelyeket értékes ajándékokra válthatnak.

Autó kiegészitők

Autó kiegészitők

Webáruházunkban rengeteg kiegészítőt talál SAAB autójához! PL.:Ablakmosó,Akkumulátor,Au tóápolási termékek,Auto emelő,kompresszor,pumpa,tolatóradar,Tető csomagtartók széles választékban,gyermek ülések,kerékpár tartók,hólánc,motorolajok és még nagyon sok minden - A megrendelt árut hétköznapokon futárszolgálattal szállítjuk házhoz. (MPL, Magyar Posta logisztikai üzletága.) - Kiskereskedelmi vevő esetében bruttó 16000 Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás az ország egész területén. - Minden más esetben bruttó 1500 Ft a kiszállítás költsége. - A megrendelés napját követő munkanapon csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés reggel 10 óráig beérkezik. A 10 óra után beérkező megrendeléseket, a megrendelés napját követő második munkanapon szállítjuk ki. - A várható kézbesítési idő 24-72 óra, kivéve, ha: - beszállítóink 2 napnál hosszabb időre vállalják annak beszerzését, - hiánycikkek, - baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

Autó mentés

Autó mentés

Autómentés belföldön és külföldön. Darus autómentés (bezárt, kormányzárhibás és árokba esett, erősen sérült autók) Személygépkocsik, tehergépjárművek, hajók, gép- és munkagépek szállítása Alacsony, ültetett sportautók, versenyautók szakszerű szállítása Motormentés-szállítás Erdőb e szorult, nehezen megközelíthető helyen elakadt járművek terepjárós autómentése Díjmentes szaktanácsadás minden autómentés vagy autószállítás témát érintő kérdésben Budapesten 1 órán belül rendelkezésére állunk a biztosítók tarifáival Szolgáltatásainkat a nap 24 órájában, és az év minden napján igénybe vehetik.

Autóüveg

Autóüveg

Autósboltok, autójavító-műhelyek, autóüveg-beszerelőműhelyek, viszonteladók havi 200 e forint feletti vásárlás esetén nagyker áron szolgáljuk ki. Ne hagyja magát megtéveszteni! Ha olyan hirdetést talál, amibe az szerepel, hogy megfelel az európai unió követelményeinek, meg hogy az unió által elfogadott minősítő jellel rendelkezik, akkor biztos lehet benne, hogy kínai üveget akarnak Önnek eladni.

Róna Tamás Kft.

Róna Tamás Kft.

Az utóbbi években komoly fejlesztéseket tudtunk végrehajtani, ennek eredményeképpen ma már azbesztmentes kuplungokat ( minden méretben ,a legváltozatosabb igénybevételeknek és egyedi elvárásoknak is maximálisan megfelelve), valamint különféle tárcsafék betéteket a felhasználók igényei szerint tudunk nagy biztonsággal gyártani kellő mennyiségben és minőségben. A szükséges mennyiségek rövid határidejű elkészítését a megfelelő európai színvonalú ipari rendszerűnk teszi lehetővé. Az állandó és megfelelő minőség biztosítását jól felkészült szakembergárdánk szavatolja.

Gparts Kft.

Gparts Kft.

Amennyiben olyan autóalkatrészre vagy autófelszerelési termékre van szüksége, melyet sehol nem tudott beszerezni, tanácsoljuk, próbálja meg nálunk a G-Parts Kft. - nél! Szakképzett, udvarias eladóink segítséget nyújtanak, telefonon, személyesen vagy akár e-mailben, a legmegfelelőbb alkatrészek, termékek kiválasztásához. Nálunk a megrendelő az első, számunkra minden érdeklődő, megrendelő egyformán fontos. Teherautókhoz, személygépjárművekhez kínálunk 2002 óta, gyári és utángyártott alkatrészeket, autós kiegészítő termékeket Szombathelyi központtal, az egész ország területére. Várjuk folyamatosan bővülő megrendelőtáborunk körébe, látogasson el autósboltunkba!

Hirdetés
Dinamit kipufogó

Dinamit kipufogó

Minden termékünket gyári csatlakozóra szereljük. A középdobokat és katalizátorokat csatlakozótól-csatlakozóig készítjük el. Nem gányolunk, nem barbárkodunk. Így bármikor visszaállítható az eredeti állapot, csak vissza kell szerelni a régi kipufogót. Rendszereink és dobjaink hangolhatók. Szolid, közepes hangú és hangos változatokat is tudunk készíteni. Felszerelés előtt a különböző hangú és márkájú dobjainkat fel tudjuk próbálni. Beindítjuk és így meghallgatható az adott termék végleges hangja az ön autóján. Ezzel is próbáljuk segíteni ügyfeleinket, az elképzeléseiknek legmegfelelőbb kipufogó kiválasztásában.

M3 kipufogó szerviz

M3 kipufogó szerviz

Cégünk, az M3 KIPUFOGÓ SZERVIZ 20éve családi vállalkozásként működik, kizárólagosan kipufogókra, és katalizátorokra specializálódott. Számunkra az elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása. Jelszavunk: kiváló minőség elérhető áron!!! Kínálatunk: normál kipufogó rendszerek, katalizátorok, flexicsövek, díszvégek, és egyéb kiegészítők, a hazánkban futó összes gépjármű típushoz, azonnal raktárról! Sport-tuning rendszerek/hátsódobok/ univerzális kivitelben, vagy egyedi megrendelés alapján a vevő igényei szerint. Az általuk forgalmazott rendszerek Europa Unios szabvány szerint készülnek, rozsdamentes, aluminizált, csövekből és dobokból. Szolgáltatásainkhoz tartozik a kipufogó rendszerek cseréje, esetleges javítása, rövid hátáridővel.

Csomagtartó tálca

Csomagtartó tálca

Egypalackos italhűtők, autós mininbár, hűtőládák, mini hűtőszekrények a piknikhez. Mobil ülésborító, ami szellőztet! Klímás autóban is gyakran beizzad az utazó háta, főleg bőr üléseken. A szellőztethető ülésborító kellemes üléskomfortot biztosít a nyári melegben. Ha nyár van, akkor utazunk. Áram átalakítóink segítenek, hogy autójában is kényelmesen használhassa laptopját, fényképezőgépét, videókameráját és más elektromos készülékeit anélkül, hogy lemerülnének! Ha sűrűn jár bevásárolni autójával, vagy folyékony dogokat szállít, akkor védje meg csomagterét! Elindult a horgász szezon. Ha ön is szeret horgászni, de nem szeretné hogy ezt mások is kiszagolják akkor segíthetünk. Nem fog többet a kárpitba szívódni a halszag, nem okoz gondot hátradobott sáros csizma,sem az egyterűekben hátul utazó kutya. Használja a magas peremes csomagtértálcáinkat.

SzimTech Bt.

SzimTech Bt.

Napjainkban komoly gondot jelent a gépjárművek jogtalan használata, illetve eltulajdonítása elleni védekezés. Ismeretesek különféle mechanikus, elektromechanikus, elektronikus szerkezetek, amelyek többé-kevésbé lelassítják az illetéktelen személyek behatolását a gépjárműbe. A gépjármű ajtók és csomagértetők általában hagyományos kulcsos- kilincses zárakkal vannak ellátva. Ezeket a zárakat gyakorlott személyek viszonylag rövid idő alatt fel tudják nyitni, akár durva roncsolásos módszerekkel (például a zárhenger kihúzásával, megfúrásával stb. ) Az illetéktelen behatolásnak az a módszere is nagyon elterjedt, hogy egy ablak betörése után benyúlva az utastérbe kinyitják az ajtót, illetve a motorháztetőt.

TetőBox

TetőBox

Cégünk tetőcsomagtartók forgalmazásával foglakozik. Nálunk megtalálja számításait. Kérjük látogasson el hozzánk. Nem fogja megbánni. Tekintse meg csomagtartó kínálatunkat az Ön autó típusához. Magyarországon egyedül álló módon nem kell külön márkák között keresnie, mivel honlapunkat úgy szerkesztettük meg, hogy Önnek a lehető legkevesebbet kelljen keresnie.

Thule Centrum

Thule Centrum

A 2005-ös év újdonságaként mutatta be a Thule az Atlantis tetőbox családot. A Thule Atlantis 900 tetőbox 235cm-es hosszával és 90 cm-es szélességével a Thule tetőbox típusok között a legnagyobb kapacitású. A Szaküzletek és Áruátvételi Pontok nyitva tartását Szolgáltatásaink menüpont alatt tekintheti meg. Az általunk forgalmazott Thule termékekről részletes információt talál a thuleboxoldalon. Kérjük, az aktuális raktárkészletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Saab Váltók

Saab Váltók

A Lariva kft több éves autógumi kereskedői tapasztalata, az Ön biztosítéka lehet, amikor az új gumiabroncs vásárlásáról gondolkozik. Évszaktól függeltenül a Lariva kft autógumi és gumiabroncs nagykereskedés a vásárolt nyári gumi abroncs helyett a téli, a vásárolt téli gumi abroncs helyett a nyári autó gumiabroncs tárolását is megoldja. Érdeklődjön szolgáltatásunkról munkatársainkról.

Autógumi és felni webáruház és szervíz

Autógumi és felni webáruház és szervíz

Online gumiabroncs áruház. Nyári és téli gumik. Személyautó, tehergépkocsi, motorkerékpár, mezőgazdasági gumiabroncsok, felnik és tömlők széles választéka. Több, mint 35 gyártó termékeiből válogathat igényeinek megfelelően.

Tuti menü