Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saab linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Saab képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
Nádor autó Zrt

Nádor autó Zrt

A mai Nádor Autó Zrt. helyén, 1979 november 3-án alakult 15. számú AFIT Autójavító vállalat 2-es számú leányvállalata működött. A jelenleg is látható modern autószalon alapját képezi. Az autó szerviz kétütemű személy és kishaszon gépjárművek szervizelésére szakosodott. Trabant, Wartburg, Volga, Moszkvics Zaporozsec és Barkas márkájú gépkocsik fordultak meg a szervizben. Az akkori technikának megfelelően a legkorszerűbb felszereléssel látták el, aminek köszönhetően az ország vezető legmodernebb szervize volt. A Nádor Autó Zrt. mai formájában, és ezzel a cégnévvel, 2006 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Az Opel márkán kívül, a General Motors-al kötött szerződés keretében a Chervrolet márka is csatlakozott termékeivel a szalonban értékesítésre kerülő gépkocsik közé. Az autószalon teljesen új formát öltött. A General Motors előírásainak maximálisan megfelelő, modern, multibrand autószalont alakítottak ki. Ez azt jelenti, hogy a két márka termékei egy légtérben, elválasztás nélkül, két csoportban kerülnek bemutatásra. A szalonon belül öt értékesítő pult, a munkafelvétel, és a kárrendezés került elhelyezésre.

Tormási Autóház

Tormási Autóház

1991 januárjában a General Motors Hungary induló Saab dealerhálozatának alapító tagja lett a Tormási Kft.1992-re felépült az új autószalon és a már minden igényt kielégítő autójavító műhely. Tíz év telt el, hogy az Saab Márkakereskedést megnyitottuk, de a 2001. év újabb változást hozott a cég életében. Ebben az évben az Saabl Southest Europe megalapította haszongépjármű dealerhálózatát, amely magas követelményeinek az Saabl Tormási is megfelelt. Így ez év áprilisában megnyitottuk a második márkakereskedést is, ahol haszongépjárműveket, használt és új gépkocsikat értékesítünk és javítunk.

Fridcar

Fridcar

Termékeinket saját és viszonteladói hálózatban értékesítjük az ország több pontján. Minden saját üzletünkkel on-line kapcsolatban állunk, így azonnal tájékoztatást tudunk adni készleteinkről, szállítási feltételekről. Kirendeltségeink raktárkészleteit naponta vizsgáljuk és fogyás esetén feltöltjük. Viszonteladói hálózatunkat olyan területeken építettük ki, ahol saját üzlettel nem képviseltetjük magunkat. Viszonteladóinknak speciális árengedményeket adunk készleteik fejlesztése, illetve értékesítésük versenyképessé tétele érdekében. Áruházunkban Saab autójáhóz A-Z-ig minden alkatrészt megtalál!

Rácz Mobil Kft

Rácz Mobil Kft

XVII. kerületi telephelyünkön mai főhadiszállásunkon 1992 tavaszán a karosszériajavítás mellett kialakítottuk fényező műhelyünket is. 1993-ban szerződést kötöttünk az akkor még Wallis Mobil néven működő - mai nevén Polar Mobil - Saab magyarországi importőrével a karosszéria és fényezési munkák elvégzésére. Így kerültünk közeli kapcsolatba az akkor Magyarországon még kuriózumnak tartott Saab márkával. Ezt követően hamarosan szakosodtunk a szerelői tevékenységre is, ami mostanra fő profilunkká vált. Mára már jelentős ügyfélkört tudhatunk magunkénak, melynek rugalmasabb és professzionálisabb kiszolgálása érdekében, 2006 nyarán megnyitottuk második szervizünket Óbudán. Jelenleg két telephelyen, 19 alkalmazottal dolgozunk azért, hogy ügyfeleink biztonságosan autózhassanak a mindennapokban. Reméljük hamarosan Ön is eljön hozzánk és meggyőződik arról, hogy a Rácz Mobil Kft. hiteles és megbízható partnere minden kedves Saab tulajdonosnak.

Láng Kft

Láng Kft

A Láng Kft. 1990 szeptemberében egy 30 nm alapterületű pincehelyiségben indult 3 fővel és csekély raktárkészlettel. Mára Magyarország piacvezető autóalkatrész importőr cégévé fejlődtünk, mintegy 185 főt foglalkoztatunk, közel 5000 nm alapterületű raktárhelyiségünkben több, mint 80 ezer féle, 1 millió darab alkatrészt tárolunk. A Láng Kereskedelmi Kft. elsősorban a minőségi autóalkatrészek forgalmazása révén szerezte meg piacvezető pozícióját a magyarországi autóalkatrész kereskedelemben. Ezek az autóalkatrészek szinte kivétel nélkül tanúsított minőségi rendszer ( ISO 9001) keretében gyártott termékek. Ez a ma már alapvető fontosságú körülmény - adja az állandó és egyenletes minőségük biztosítékát. A folyamatos és tudatos fejlesztés keretében - mely cégünk egyik igen fontos jellemzője - kialakítottuk a kiszolgálásunk, szolgáltatásunk minőségével kapcsolatos rövid távú stratégiai elképzeléseinket is. Áruházunkban Saab autójához A-Z-ig minden alkatrészt megtalál!

BZ & DT Autószerviz

BZ & DT Autószerviz

SAAB tulajdonosokat is sok szeretettel várunk szervizünkben!Vállaljuk SAAB autója teljes körű javítását legyen az motorikus,futómű vagy bármilyen szervizelés.Az alkatrészt rövid határidővel beszerezzük hozzá! Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését, élettartamát. Bizonyára Önnek is fontos, hogy autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítsák, tartsák karban. Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a legkedvezőbb árfekvésűtől a csúcsminőségűig. Szakembereink telefonon értesítik Önt, ha autója elkészült, illetve ha a javítás során bármilyen változás merülne fel, így kizárt, hogy meglepetés érje. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedetten távozzon autója átvétele után.

Saab Povila

Saab Povila

Megoldunk bármilyen technikai problémát amely a Saabokkal kapcsolatban felmerül. Bármilyen problémája van látogasson el szervízünkbe és segítünk Önnek.

Sziki - Car Kft

Sziki - Car Kft

1992-ben alakult a cég. Jelenleg az összes létező Saab modell szervizelését vállaljuk rövid határidővel. Cégünk lelkiismeretes, gyors munkával, megfelelő technikai eszközökkel igyekszik kielégíteni minden kedves ügyfelét. Az autók szervizelése mellett foglalkozunk még karambolos személygépkocsik kárszakértésével, karosszéria munkákkal, fényezéssel, bontott alkatrészek értékesítésével, autók vizsgáztatásával, zöldkártyáztatással.

Fehérvár Autóház

Fehérvár Autóház

A Fehérvár Autóház több szempontból is egyedülálló, ugyanis nemcsak az első olyan márkakereskedés, ahol a General Motors márkák hazai kínálata felsorakozik, hanem mert az első bemutatóterem, ahol az új európai márkaarculat és szalonkialakítás is megjelenik. A képviselt modellek magas minőségi színvonalát a szalon arculata is tükrözi: kellemes, klimatizált és modern környezetben gyönyörködhetnek a vásárlók a modellekben. A teljes típusválaszték mellett a szolgáltatások palettája is igen széles. Teljes körű deviza- és forintalapú hitel, lízing ügyintézés, biztosítás, bérautó szolgáltatás és használtautó beszámítás teszi teljessé az értékesítési szolgáltatásokat. A tesztvezetési lehetőséggel a fehérvári szalonban bárki élhet, még azok is, akik egyelőre csak érdeklődnek a GM márkák iránt és a vásárlást későbbre tervezik.

Hirdetés
Autó doktor

Autó doktor

Áruházunkban Saab autójához A-Z-ig minden alkatrészt meg talál! Egy kis példa a kinálatból: motorikus alkatrészek, futómű alkatrészek, kipufogó, klíma, szíjak, szűrők. Liqui Moly, Meguin és Moligen gyártmányú termékek forgalmazása. A cég országosan viszonteladói partnereket is keres. Örömmel értesítjük minden kedves látogatónkat, hogy megnyitottuk on-line áruházunkat. Az áruházunkban történt vásárlások után Önök pontokat gyűjthetnek, amelyeket értékes ajándékokra válthatnak.

Autó kiegészitők

Autó kiegészitők

Webáruházunkban rengeteg kiegészítőt talál SAAB autójához! PL.:Ablakmosó,Akkumulátor,Au tóápolási termékek,Auto emelő,kompresszor,pumpa,tolatóradar,Tető csomagtartók széles választékban,gyermek ülések,kerékpár tartók,hólánc,motorolajok és még nagyon sok minden - A megrendelt árut hétköznapokon futárszolgálattal szállítjuk házhoz. (MPL, Magyar Posta logisztikai üzletága.) - Kiskereskedelmi vevő esetében bruttó 16000 Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás az ország egész területén. - Minden más esetben bruttó 1500 Ft a kiszállítás költsége. - A megrendelés napját követő munkanapon csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés reggel 10 óráig beérkezik. A 10 óra után beérkező megrendeléseket, a megrendelés napját követő második munkanapon szállítjuk ki. - A várható kézbesítési idő 24-72 óra, kivéve, ha: - beszállítóink 2 napnál hosszabb időre vállalják annak beszerzését, - hiánycikkek, - baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

Autó mentés

Autó mentés

Autómentés belföldön és külföldön. Darus autómentés (bezárt, kormányzárhibás és árokba esett, erősen sérült autók) Személygépkocsik, tehergépjárművek, hajók, gép- és munkagépek szállítása Alacsony, ültetett sportautók, versenyautók szakszerű szállítása Motormentés-szállítás Erdőb e szorult, nehezen megközelíthető helyen elakadt járművek terepjárós autómentése Díjmentes szaktanácsadás minden autómentés vagy autószállítás témát érintő kérdésben Budapesten 1 órán belül rendelkezésére állunk a biztosítók tarifáival Szolgáltatásainkat a nap 24 órájában, és az év minden napján igénybe vehetik.

Autóüveg

Autóüveg

Autósboltok, autójavító-műhelyek, autóüveg-beszerelőműhelyek, viszonteladók havi 200 e forint feletti vásárlás esetén nagyker áron szolgáljuk ki. Ne hagyja magát megtéveszteni! Ha olyan hirdetést talál, amibe az szerepel, hogy megfelel az európai unió követelményeinek, meg hogy az unió által elfogadott minősítő jellel rendelkezik, akkor biztos lehet benne, hogy kínai üveget akarnak Önnek eladni.

Róna Tamás Kft.

Róna Tamás Kft.

Az utóbbi években komoly fejlesztéseket tudtunk végrehajtani, ennek eredményeképpen ma már azbesztmentes kuplungokat ( minden méretben ,a legváltozatosabb igénybevételeknek és egyedi elvárásoknak is maximálisan megfelelve), valamint különféle tárcsafék betéteket a felhasználók igényei szerint tudunk nagy biztonsággal gyártani kellő mennyiségben és minőségben. A szükséges mennyiségek rövid határidejű elkészítését a megfelelő európai színvonalú ipari rendszerűnk teszi lehetővé. Az állandó és megfelelő minőség biztosítását jól felkészült szakembergárdánk szavatolja.

Gparts Kft.

Gparts Kft.

Amennyiben olyan autóalkatrészre vagy autófelszerelési termékre van szüksége, melyet sehol nem tudott beszerezni, tanácsoljuk, próbálja meg nálunk a G-Parts Kft. - nél! Szakképzett, udvarias eladóink segítséget nyújtanak, telefonon, személyesen vagy akár e-mailben, a legmegfelelőbb alkatrészek, termékek kiválasztásához. Nálunk a megrendelő az első, számunkra minden érdeklődő, megrendelő egyformán fontos. Teherautókhoz, személygépjárművekhez kínálunk 2002 óta, gyári és utángyártott alkatrészeket, autós kiegészítő termékeket Szombathelyi központtal, az egész ország területére. Várjuk folyamatosan bővülő megrendelőtáborunk körébe, látogasson el autósboltunkba!

Dinamit kipufogó

Dinamit kipufogó

Minden termékünket gyári csatlakozóra szereljük. A középdobokat és katalizátorokat csatlakozótól-csatlakozóig készítjük el. Nem gányolunk, nem barbárkodunk. Így bármikor visszaállítható az eredeti állapot, csak vissza kell szerelni a régi kipufogót. Rendszereink és dobjaink hangolhatók. Szolid, közepes hangú és hangos változatokat is tudunk készíteni. Felszerelés előtt a különböző hangú és márkájú dobjainkat fel tudjuk próbálni. Beindítjuk és így meghallgatható az adott termék végleges hangja az ön autóján. Ezzel is próbáljuk segíteni ügyfeleinket, az elképzeléseiknek legmegfelelőbb kipufogó kiválasztásában.

M3 kipufogó szerviz

M3 kipufogó szerviz

Cégünk, az M3 KIPUFOGÓ SZERVIZ 20éve családi vállalkozásként működik, kizárólagosan kipufogókra, és katalizátorokra specializálódott. Számunkra az elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása. Jelszavunk: kiváló minőség elérhető áron!!! Kínálatunk: normál kipufogó rendszerek, katalizátorok, flexicsövek, díszvégek, és egyéb kiegészítők, a hazánkban futó összes gépjármű típushoz, azonnal raktárról! Sport-tuning rendszerek/hátsódobok/ univerzális kivitelben, vagy egyedi megrendelés alapján a vevő igényei szerint. Az általuk forgalmazott rendszerek Europa Unios szabvány szerint készülnek, rozsdamentes, aluminizált, csövekből és dobokból. Szolgáltatásainkhoz tartozik a kipufogó rendszerek cseréje, esetleges javítása, rövid hátáridővel.

Tuti menü