Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalos oldalak - Klub képes leírás - Saab.tlap.hu
részletek »

Hivatalos oldalak - Klub - Saab.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Hivatalos oldalak - Klub
Keresés
Találatok száma - 7 db
Saab 900 Klub

Saab 900 Klub

Az érvényes tagság feltétele, hogy - amennyiben ezt még nem tetted meg - regisztrálj a saab900.hu oldalán, illetve a befizetett tagdíj. A klubtagság évi 5000 Ft tagdíjfizetéssel jár. Ezzel a befizetéssel a tagok a klub működését támogatják, az összegyűlt pénz az egyesület működéséhez szükséges alapvető költségek fedezésére szolgál. Az éves tagsági díj a befizetés évére szól, függetlenül a befizetés időpontjától, azaz mindegy, hogy januárban vagy szeptemberben történik a befizetés, az adott év december 31-ig érvényes tagsági viszonnyal jár. Minden fizető klubtag dombornyomott, névre szóló, sorszámozott tagsági kártyát kap.

SAAB Klub

SAAB Klub

Az egyesület fő célja a Polar Mobil Kft. hivatalos Saab importőrrel és márkaszervizzel történő megállapodás megkötése, amely értelmében egyesületi tagjaink a gyári Saab alkatrészek vásárlásakor, illetve a hivatalos márkaszervizben történő javíttatások alkalmával kedvezményekben részesüljenek. Az egyesület további kiemelten fontos célja a Saab gyártmányú gépjárművek kiemelt biztonságtechnikai hátterének megismertetése és népszerűsítése. Az egyesület céljának megvalósítása érdekében együttműködik minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más egyesülettel és szövetséggel, amelyek segítik az egyesület eredményes működését és céljainak megvalósítását. Az egyesület céljai megvalósításához szükséges anyagi feltételek megteremtése érdekében a jogszabály előírásai szerint gazdasági, vállalkozási tevékenységet folytathat, gazdasági társaságot és alapítványt hozhat létre, ilyenbe tagként beléphet.

Chile

Chile

A SAAB megbízható, biztonságos és környezetbarát autóiról ismert. A jelenlegi két legfőbb típus a SAAB 95, és a SAAB 93!

Mexico

Mexico

A SAAB AB egy svédországi központú védelmi, repülőgép- és gépkocsigyártó társaság, melyet 1937-ben alapítottak, Trollhättanban. 1939-ben egyesült a linköpingi székhelyű ASJA-val, és a központ Linköping-be került. A '90-es években, a tulajdonos körüli változások során a cég neve SAAB AB lett. Az eredetileg repülőgépeket gyártó cég új utakat próbált keresni az üzletágak változatosabbá tételére, és a 40-es évek végén gépkocsikat kezdett gyártani. Az első típust 1947 június 10-én mutatták be, ez a 92001-es volt. A társaság hamar ismertté vált biztonságos és megbízható autóiról, emlékezetes versenytörténelméről. 1969-ben egyesült a teherautókat gyártó Scania-Vabis-szal, 1969-1995 között a cég neve SAAB-Scania AB. 1990-ben a General Motors megvette a gépkocsigyártó részleg 51%-át, a Saab Automobile-t, egy évtizeddel később pedig a többit is. A SAAB megbízható, biztonságos és környezetbarát autóiról ismert. A jelenlegi két legfőbb típus a SAAB 95, és a SAAB 93!

Görögország

Görögország

Rengeteg leírás valamint információ található az ismert svéd márkáról.Látogasson el az oldalra. Kellemes időtöltést kívánunk hozzá.

Svédország

Svédország

Az oldalon megtalálható mind az autógyártás mindpedig a repülőgépgyártás története. Ismerjem meg a Saabot.Tudjon meg mindent a gyárakról és azok termékeiről.

Saab magyarország

Saab magyarország

A legjobb választás - The Car Book, USA Top Pick (CSE) - Amerikai autós szövetség (American Automobile Association), AEÁ A tíz legjobb motor. Az 1996. év tíz legjobb motorjának egyike (Saab 9000 2.3 LPT) - Ward;s, AEÁ 1995 Legjobb autó a saját árkategórián belül (9000 CDE V6) - Amerikai autós szövetség (American Automobile Association), AEÁ Az 1995-ös év tíz legjobb motorjának egyike (Saab 9000 2. 3 LPT) - Ward;s, AEÁ Legjobb választás - The Car Book, AEÁ Luxurious;R;Us díj, a tíz legjobb luxusautó között - Consumer;s Review, AEÁ

Tuti menü