Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóbontók képes leírás - Saab.tlap.hu
részletek »

Autóbontók - Saab.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: saab.tlap.hu » Autóbontók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Euroautó kft

Euroautó kft

Az Euroautó Hungary Kft-t. Siófokon 5000 m2 ipari övezetben építettük fel telephelyünket, ahol autóbontást, alkatrész kereskedelemet és autójavítási szolgáltatást végzünk. Épületünk 640 m2 , ami a jelenlegi beépíthetőség maximuma. Ebből raktár 460 m2 , a műhely pedig 108 m2. A komplexum a jelenleg érvényben lévő szigorú szabályoknak és az EU előírásoknak is megfelelően készült, zöldmezős beruházás. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a veszélyes hulladékok kezelésére és a korszerűsítést, fejlesztést a szigorú EU követelmények figyelembevételével valósítja meg.

Bontó Shop

Bontó Shop

Boltunkban megtalál mindent amire szüksége van Saabjához. látogasson el oldalunkra nem bánja meg.

Saab - Autóbontó

Saab - Autóbontó

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Saab bontók

Saab bontók

Bontóabc.hu - Magyarország legnagyobb bontó adatbázisa. Autóbontók listája típusok szerint kategoizálva. Minőségi weboldal, mely tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek, a magyarországi autóbontók elérhetőségeiről. Saab autóbontók listája - bontott, új és utángyártott alkatrészek az összes Saab típushoz.

Autóbontó a XI. kerületben

Autóbontó a XI. kerületben

Gyors, profi autóbontás, a HolSzervizeljek jóvoltából. Ha nem lehetséges a járművet eljuttatni a bontóba, akkor trailert biztosítanak. Az autóbontáson kívül foglalkoznak gyári új és használt autóalkatrészek forgalmazásával. Minden autómárkához lehet autóalkatrészt találni náluk, kedvező árakon. Az alkatrészek beszerelésére kedvezményt biztosítanak vevőik számára. Végeznek műszaki vizsgáztatást, olajcserével és karosszéria javítással egyaránt. Irodájuk a XI. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Tuti menü